Хмельницькі правоохоронці влаштували в дитячому таборі справжнє свято з конкурсами і подарунками

Хмельницькі правоохоронці влаштували в дитячому таборі справжнє свято з конкурсами і подарунками

20.06.14 18:06 0 1037
Триває оперативно-профілактична операція «Літо-2014», в рамках якої працівники міліції відвідують місця масового відпочинку дітей. Цього разу гості в погонах завітали до дитячого табору «Чайка», що в селі Головчинці Летичівського району.

Діти не повинні відчувати негараздів, що відбуваються у світі дорослих, однак, приховати від малечі реалії сьогодення не завжди вдається, і щоб хоч якось загладити негативний вплив на дитячу психіку подій, що відбуваються в країні, працівники міліції, як і тогоріч, знаходять час та можливості для цікавих зустрічей та заходів із підлітками, які відпочивають в дитячих оздоровчих закладах Хмельниччини.

260 юних дослідників та маленьких мрійників обрали для відпочинку дитячо-юнацький оздоровчий комплекс «Чайка», що розташований в селі Головчинці Летичівського району. Чудові умови проживання та природна краса створюють можливість для гарного відпочинку дітлахів, а щоб він видався максимально безпечним та здоровим, працівники кримінальної міліції у справах дітей обласного управління внутрішніх справ та Державтоінспекції міста Хмельницького спільно з представниками громадської організації «Фонд «Крімінон-Надія» провели для діток профілактичний захід на правову тематику, який включав у себе пропаганду здорового способу життя та моральної поведінки, а також цікаві конкурси з врученням подарунків.

Другою частиною зустрічі стало проведення дітьми КВК, до участі в якому долучилися навіть вихователі. Веселий запал та почуття гумору учасників не залишили байдужим жодного з членів журі.

На завершення діти побажали гостям у погонах витримки та удачі, міліціонери ж, у свою чергу, пообіцяли, що зроблять усе можливе, аби ніхто і ніщо не змогло затьмарити дитячий відпочинок.

До речі, на відбулося відкриття уже 10 дитячих оздоровчих закладів із 12-ти, які діятимуть на теренах Хмельницької області цього літа. І працівники міліції відвідуватимуть їх з такими зустрічами регулярно, адже, за словами начальника кримінальної міліції у справах дітей УМВС України в Хмельницькій області Сергія Цимбалюка, забезпечення безпечного відпочинку дітей, попередження вчинення ними і стосовно них різного роду правопорушень, профілактики бездоглядності та інших негативних явищ у дитячому середовищі в період літнього оздоровчого сезону — це наша головна мета.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ