Хмельниччина: на Білогірщині дільничний інспектор виявив домашню плантацію конопель

Хмельниччина: на Білогірщині дільничний інспектор виявив домашню плантацію конопель

20.06.14 18:21 0 1000
Під час подворового обходу в одному із віддалених сіл Білогірського району дільничний інспектор місцевого райвідділу міліції Андрій Кір’янов виявив на присадибній ділянці, що належить 91-річній бабусі та її 56-річному сину, цілу міні-плантацію коноплі, яка налічувала більше тисячі рослин.

Під час огляду вказаного господарства правоохоронці виявили та вилучили 1100 рослин коноплі, які одразу ж були направлені на дослідження в науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС.

Відомості про подію внесено до Єдиного обліку заяв і повідомлень за ознаками ч. 1 ст. 310 «Посів або вирощування снотворного маку чи конопель» Кримінального кодексу України. Подібні дії караються штрафом від ста до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років. Наразі досудове розслідування триває.

Оперативники Білогірського райвідділу міліції вдячні дільничному інспектору Андрію Кір’янову за допомогу. До речі, досвід роботи у молодого лейтенанта зовсім невеликий — всього кілька місяців. Але якщо Андрій і надалі виконуватиме свою роботу на стільки ж якісно і професійно, його чекають гарні перспективи у майбутньому, — говорять у керівництві райвідділу.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: УЄФА підтвердив участь ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ