Швидка меддопомога Майдану передала армії ліки, які залишились після революції

Швидка меддопомога Майдану передала армії ліки, які залишились після революції

20.06.14 17:25 0 1066
Громадська організація «Швидка медична допомога Майдану» протягом останнього місяця надала українській армії допомоги на понад 200 тис. грн.

Про це 19 червня, на прес-конференції у Львові повідомив координатор Швидкої медичної допомоги Майдану Юрій Дмитришин.

«Йдеться про передачу машини швидкої допомоги, ліки, бронежилети, каски, GPS-навігатори, біноклі, рюкзаки», – уточнив Юрій Дмитришин і додав, що ці речі закупили за гроші, які залишились після революції.

«Ліки, які ми роздаємо зараз, залишились ще від Майдану. Ми уже завезли 25 ящиків медикаментів у вінницький військовий госпіталь, десять – у дніпропетровський, ще десять ящиків передали батальйону «Львів», десять – батальйону «Миротворець», і понад десять – батальйону «Донбас», – розповів Юрій Дмитришин.

Він зазначив, що медики Майдану також купили дуже потрібний для військових спрей проти комарів.

«Але це є капля в морі. Список потрібних речей ми виставлятимемо на своїй сторінці у Facebook. Ми самі не дамо ради, тому будемо раді будь-якій допомозі», – розповів активіст.

Нагадаємо, десять львівських громадських організацій об’єднались у громадську ініціативу «Допомога армії України». По місту вони організували пункти збору коштів, продуктів для військових, які задіяні в АТО.

Пункти збору речей, продуктів та грошей організовані на вул. Наливайка, 5, вул. Винниченка, 16. Збір продуктів організовано також на ринку «Шувар». Крім того, у кожному поштовому відділенні міста облаштували скриньки для пожертв.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопілля: Олег Сиротюк ...
Наступна новина: Дочірня компанія ...

КОМЕНТАРІ