У неділю у Львові помоляться за жертв комуністичного і нацистського режимів

У неділю у Львові помоляться за жертв комуністичного і нацистського режимів

20.06.14 17:50 0 1083
У неділю, 22 червня, у Львові відбудуться поминальні заходи із вшанування жертв комуністичного та нацистського режимів у Другій світовій війні.

Про це повідомили у прес-службі Львівської обласної ради.

Зокрема, львів’яни зберуться о 14.00 на площі М. Шашкевича,1 біля пам’ятника Жертвам комуністичних злочинів, аби у спільній молитві вшанувати пам’ять жертв тоталітарних режимів у Другій світовій війні.

Спершу священнослужителі проведуть панахиду за душами невинно убієнних українців, після чого на площі М. Шашкевича розпочнеться громадське віче.

Також попередньо анонсований на неділю молитовний Майдан, який мав би відбутися на проспекті Свободи біля пам’ятника Т. Шевченку, долучиться до цих поминальних заходів.

Цього ж дня в мікрорайоні Сихів, а саме на вулиці Гната Хоткевича, 52 (лісопарк «Зубра») о 15.00 розпочнеться театралізоване військово-історичне дійство «Україна у вогні чужої війни», організоване Товариством пошуку жертв війни «Пам’ять». Захід також приурочений до дня вшанування пам’яті українців та інших національностей, загиблих у роки Другої світової війни.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Чернігівській області ...

КОМЕНТАРІ