У Львові новим «Експериментом» заохочували до саморозвитку

У Львові новим «Експериментом» заохочували до саморозвитку

20.06.14 16:43 0 1042
Якими є три способи, щоб заробити мільйон? Як друзі наших друзів у соціальних мережах можуть впливати на нас, навіть якщо ми з ними не знайомі? Чому далеко не всі відмінники у школі стають відмінниками у житті? Такі питання порушуються у новому психологічному журналі «Експеримент», другий номер якого презентували у Львові 18 червня.

Про це повідомляє кореспондент IA ZIK.

Творці «Експерименту» заявляють: це журнал для тих, хто думає, адже одна із цілей глянцю – надихнути особистість на саморозвиток.

Головний редактор видання Роман Кушнір розповів: «Журнал має доволі провокаційну назву – «Експеримент», бо насправді все життя – це експеримент. Це психологічний журнал для тих, хто думає. Журнал спонукає до того, щоб кожна людина задумалася, почала вірити в себе, щоб надихнути й інших людей на роботу над собою».

За словами головного редактора, від ідеї створити журнал і до її втілення пройшло два з половиною роки, за які напрацьовувався матеріал. Роман Кушнір зауважив, що до заснування журналу спонукало також те, що в Україні є багато російськомовної літератури, інформації в Інтернеті, проте якісних і цікавих видань українською мовою бракує.

Цей новий психологічний журнал має різні теми: мистецтво спілкування, фінанси, тайм-менеджмент, соціум і, звичайно, психологічні експерименти – біографії видатних психологів, сучасні дослідження.

Днями вийшов вже другий номер «Експерименту», який і представили львів’янам. Головною темою червневого номера є діти, тож навіть на обкладинці зображено двох малюків. Читачі зможуть дізнатися більше про виховання дітей зі статей «Я хочу бути батьком переможця», «Оцінки і плата за них», «Діти і покупки у крамниці».

Як наголошують редактори видання, «Експеримент» відкритий до пропозицій від читачів, тому кожен бажаючий може запропонувати свої ідеї або написати цікавий матеріал. А головними темами наступних номерів творці журналу обіцяють зробити навчання та відпочинок.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Раковці біля Львова ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ