Лікарі-педіатри Хмельниччини обговорили актуальні питання надання медичної допомоги дітям

Лікарі-педіатри Хмельниччини обговорили актуальні питання надання медичної допомоги дітям

20.06.14 17:09 0 1041
18 червня відбулося засідання товариства лікарів-педіатрів Хмельниччини за участю головного дитячого гастроентеролога МОЗ України, професора О.Г. Шадріна. Розглядалися уніфіковані клінічні протоколи надання медичної допомоги дітям з гастроентерологічними захворюваннями (Наказ №59 МОЗ України від 29.01.2013 року).

О.Г. Шадрін зосередив увагу присутніх, зокрема, на основних принципах лікування, діагностичних дослідженнях, фармакотерапії та дієтотерапії уніфікованих клінічних протоколів медичної допомоги дітям з функціональними гастроінтестинальними розладами, хронічним гастритом та захворюваннями підшлункової залози.

Йшлося про ефективні методи лікування, критерії діагностики та клінічні прояви гастроентерологічних захворювань у дітей згідно з уніфікованими клінічними протоколами з метою стандартизації медичної допомоги, забезпечення її високоякісного рівня.

Для лікарів-педіатрів, дитячих гастроентерогів було надано чимало нової інформації з актуальних питань діагностики та лікування гастроентерологічних патологій у дітей, сучасних методів роботи в умовах реформування галузі з метою наближення її до нових європейських стандартів.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ