У Москві відбувся обшук у квартирі опозиціонера Навального

У Москві відбувся обшук у квартирі опозиціонера Навального

20.06.14 18:49 0 1019
У московській квартирі російського опозиційного політика Олексія Навального зранку відбувся обшук. На сторінці опозиціонера у Facebook вказано, що слідчі вилучили його військовий квиток, три аркуші зі старими фінансовими документами і картину. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Адвокат Навального повідомив, що офіційною метою проведення слідчих дій був пошук документів щодо справи партії «Союз правих сил» (СПС).

Речниця опозиціонера Анна Ведута назвала обшук ще однією спробою тиску на Навального. На її думку, такою є реакція правоохоронних відомств на судове рішення останніх днів, яке відправило «на доопрацювання» одну з порушених проти Навального справ.

24 грудня 2012 року Слідчий комітет Росії порушив кримінальну справу за фактом розкрадання у партії СПС 100 мільйонів рублів у 2007 році. Слідство вважає, що до цього причетна компанія «Аллект», що належала Навальному.

Ця кримінальна справа виділена з кримінальної справи про розкрадання коштів у компанії «Кіровліс». У рамках справи допитані колишні члени керівництва СПС Борис Нємцов, Леонід Гозман, Микита Бєлих і Марія Гайдар.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Житомирі під відкритим ...

КОМЕНТАРІ