Компанія Коломойського припинила фінансувати Карпати?

Компанія Коломойського припинила фінансувати Карпати?

20.06.14 19:38 0 1062
У ФК "Карпати" постійні затримки проплат, отож виникають проблеми із виплатою зарплат - і працівникам, і футболістам. Про це повідомило видання "Чемпіон".

Про це розповів Тарас Павлів, співзасновник ГО "Завжди вірні".

За його словами, футбольний клуб фінансується двома компаніями, одна з яких належить Петру Димінському, інша - Ігорю Коломойському".

"Петро Петрович дотримує свої зобов’язання, однак друга компанія постійно затримує фінансування, через що і виникають проблеми із вчасною виплотою зарплат", - зазначив Тарас Павлів.

Він також розповів, що наразі є обіцянка про виплату заборгованості до першого липня. "Як можна змусити людину виконати свої зобов’язання? Лише просити. Маємо надію, що обіцянку таки дотримають та надалі платежі будуть своєчасними", - розповів Тарас.

Він додав, що на зборах клубу через проблеми з фінансуванням неодноразово порушували питання про передачу частки акцій на користь іншого інвестора. "Єдиний вихід - просити сторону, що не виконує свої зобов’язання, поступитись своєю часткою в 50% акцій на користь іншого інвестора", - цитує Павліва galinfo.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ