На Житомирщині дільничні інспектори разом з вихованцями школи-інтернату впорядкували спортивний майданчик

На Житомирщині дільничні інспектори разом з вихованцями школи-інтернату впорядкували спортивний майданчик

20.06.14 20:28 0 1151
Незвично відзначили День служби «шерифи» Бердичівського міськвідділу міліції. Міліціонери завітали у місцеву спеціалізовану школу-інтернат з інструментами та матеріалами і запросили дітлахів разом облаштувати спортивний майданчик.

- Така ідея з’явилася ще кілька тижнів тому, коли разом з колегами з кримінальної міліції у справах дітей ми влаштували для дітей спортивні змагання та конкурси, - розповів начальник сектору дільничних інспекторів міськвідділу Олександр Велімовський. – Тоді й звернули увагу на те, що шкільний спортивний майданчик потребує благоустрою.

Відтак правоохоронці придбали необхідні матеріали, підготували інструменти та по обідній порі 18 червня з’явилися у навчальному закладі. Викладачі та дітлахи із захопленням сприйняли пропозицію разом навести лад на стадіоні. Вже за хвилину всюди кипіла робота: поки одна команда школярів та міліціонерів фарбували футбольні ворота та спортивні снаряди, інша – косила траву та збирала сміття.

Скоро майданчик засяяв новими кольорами, а дітлахи та правоохоронці спілкувалися у шкільному подвір’ї. Наймолодші приміряли форменого кашкета та уявляли себе відважними міліціонерами, а старші розпитували про затримання зловмисників і цікаві випадки на службі.

- Працівники міліції часто навідуються до нашої школи, спілкуються з дітьми, тому вони завжди радісно їх зустрічають, діляться особистими досягненнями - розповіла директор навчального закладу Жанна Громніцька. – Спільна робота разом з дорослими допомагає дітям опанувати нові корисні навички, відчути свій вклад у важливу справу. Тому педагогічний колектив вдячний міліціонерам за таку ініціативу.

Наталя Тимчук,

СЗГ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Очільник Закарпатських ...
Наступна новина: На Тернопіллі у ...

КОМЕНТАРІ