На Тернопіллі представник Управління ДСНС взяв участь у семінарі-тренінгу з вдосконалення діяльності центру надання адміністративних послуг

На Тернопіллі представник Управління ДСНС взяв участь у семінарі-тренінгу з вдосконалення діяльності центру надання адміністративних послуг

20.06.14 19:48 0 1000
17 - 18 червня представник Управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області, відповідальний за надання установою адміністративних послуг, брав участь у семінарі-тренінгу з вдосконалення діяльності центру надання адміністративних послуг, що проводився у Тернопільській обласній державній адміністрації.

Основними завданнями тренінгу були:

* передача знань щодо державної політики та розвитку законодавства з питань адміністративної реформи та послуг;

* подання зарубіжного і українського досвіду про кращі форми і практики надання адміністративних послуг;

* формування навиків для роботи над переліком послуг та складання технологічних та інформаційних карток послуг.

Проблеми, тенденції, ризики, державна політика, організація роботи ЦНАП, програмне забезпечення, навчання персоналу – це далеко не всі питання, що були обговорені на семінарі-тренінгу. Упродовж двох днів учасники розповідали, дискутували і ділилися досвідом, як покращити роботу центрів надання адміністративних послуг.

Захід відбувся за сприяння Центру політико-правових реформ (м. Київ), Центру досліджень місцевого самоврядування (м. Львів) за фінансової підтримки представництва Фонду Фрідріха Науманна в Україні.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Регіональний ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ