Співробітники УДАІ Тернопільщини здали кров для поранених бійців на сході України

Співробітники УДАІ Тернопільщини здали кров для поранених бійців на сході України

20.06.14 17:03 0 1065
Поділитися своєю кров’ю із тими, хто цього зараз вкрай потребує вирішили тернопільські державтоінпектори. Вони стали донорами для правоохоронців, які котрі отримали поранення при проведенні антитерористичної операції на сході України.

З самого ранку 17 добровольців прибули до Тернопільського обласного центру служби крові. Спочатку їх обстежили лікарі. Позитивна оцінка стану здоров’я у день здачі крові особливо важлива. Після цього кожен з міліціонерів віддав по 450 мілілітрів крові, яка врятує життя іншим людям.

Як зазначив заступник начальника УДАІ УМВС України в області Олег Турлай, працівники міліції прийняли це рішення свідомо. Таким вчинком вони хочуть підтримати своїх колег, які несуть нелегку службу в зоні АТО.

- 10 наших працівників теж забезпечують безпеку дорожнього руху на сході держави, - зазначив Олег Турлай. – Ми організували для них доставку їжі, медикаментів, форменого одягу, предметів побуту. Ми дуже вдячні громаді села Байківці Тернопільського району, його голові Анатолію Кулику, та всім тим, хто долучився до збору даної допомоги нашим працівникам.

УДАІ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Досі невідома доля 38 ...
Наступна новина: Хмельниччина: депутати ...

КОМЕНТАРІ