Тернопілля: кнопка тривожної сигналізації - гарантія вашої безпеки!

Тернопілля: кнопка тривожної сигналізації - гарантія вашої безпеки!

20.06.14 19:07 0 1126
В Тернопільській області до системи термінового виклику Управління Державної служби охорони при УМВС України підключено 996 кнопок тривожної сигналізації. Усього по області встановлено 904 кнопки тривожної сигналізації на об`єктах та близько 93 – в помешканнях громадян.

Тривожна сигналізація (кнопка тривожної сигналізації) – один із різновидів охорони, який полягає у підтриманні безперервного зв’язку об’єкту, що знаходиться під охороною, з групами швидкого реагування УДСО, які прибувають до об’єкта з метою усунення наслідків надзвичайної ситуації.

З початку року групи затримання виїжджали майже 106 разів, неодноразово їм вдавалося затримувати крадіїв. Востаннє було попереджено крадіжку із продуктового магазину, де продавець вчасно зреагувавши, скористався тривожною кнопкою. Для прибуття групи охоронців знадобилося 3 хвилини, зловмисника вдалося затримати, ним виявився 32-річний молодик , якому так і не вдалось отримати дармову наживу.

Вкотре громадяни переконуються, що кнопка тривожної сигналізації є найефективнішим способом непомітно викликати охорону для попередження крадіжки чи будь-якого іншого протиправного діяння. В приміщеннях, де встановлені такі заходи безпеки, на видному місці розміщують наклейки жовтого кольору з написом «Терміновий виклик міліції». Кожен громадянин має можливість звернутися до адміністрації об’єкту, де знаходиться кнопка тривожної сигналізації, з проханням викликати правоохоронців, якщо він став свідком чи потерпілим внаслідок вчинення правопорушення.

Ваша безпека – професійний обов’язок Державної служби охорони!

УДСО при УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Далеко

КОМЕНТАРІ