У Житомирі під відкритим небом пройшов офіцерський бал

У Житомирі під відкритим небом пройшов офіцерський бал

20.06.14 18:51 0 1050
Вже вдруге в обласному центрі проходить офіцерський бал випускників Житомирського військового інституту ім. С.П. Корольова Державного університету телекомунікацій. 19 червня увечері на площі Соборній, що в центрі Житомира, у спільному танку закружляло близько 200 пар. Цьогоріч в інституті вже 134-й випуск молодих офіцерів.

Пару мужнім випускникам – майбутнім офіцерам склали студентки житомирських вищих навчальних закладів: державного технологічного університету, національної агроекологічної академії, державного університету ім. І. Франка, інституту медсестринства та коледжу культури і мистецтв ім. І. Огієнка.

Як в кращі роки світової історії юнаки та дівчата вальсували під класичну музику, а також порадували житомирян полонезом, полькою та менуетом. За ініціативи начальника Житомирського військового інституту Державного університету телекомунікацій, генерал-майора Юрія Даника та за підтримки обласної та міської влади минулоріч у Житомирі відродили давню традицію – офіцерський випускний бал.

«Ми присвячуємо цей бал всім нашим побратимам, котрі захищають нашу територіальну цілісність на Сході. В зоні дії АТО працює оперативна група, яка складається із представників нашого навчального закладу. Завтра й наші випускники поїдуть у війська виконувати свій обов’язок», - наголосив Юрій Даник.

Начальник Житомирського військового інституту побажав випускникам служити в мирній державі за мирного часу. А також зазначив, що він впевнений у молодих офіцерах, що вони безсумнівно зуміють використати здобуті знання та уміння, щоб зберегти територіальну цілісність, єдність та самобутність України.

До молоді на свято також завітав начальник управління культури облдержадміністрації Юрій Градовський. Посадовець побажав майбутнім офіцерам завжди йти за покликом серця, дотримуватися принципів честі та гідності, адже вони обрали складну, але вкрай важливу для держави професію – військовослужбовця.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Волинянина засудили за ...

КОМЕНТАРІ