Ірина Сех: "Свобода" вимагає невідкладного звіту міністра оборони у парламенті!"

Ірина Сех: "Свобода" вимагає невідкладного звіту міністра оборони у парламенті!"

20.06.14 18:07 0 1188
"Щойно надійшла інформація про смерть 20 військовослужбовців у районі Слов'янська. Це вояки 24-ї бригади з Яворівщини. Нагадаю, що кілька тижнів тому жінки-матері блокували цю бригаду, аби військовослужбовці не виїжджали в зону АТО без належних засобів захисту та необхідного обладнання. І ось не встигли ми ще поховати загиблих у небі над Луганськом десантників і членів екіпажу збитого літака, як маємо зараз 20 смертей. Зважаючи на цю ситуацію, "Свобода" вимагає завтра першим питанням розглянути в парламенті звіт міністра оборони України Михайла Коваля". Про це, виступаючи в парламенті 19 червня 2014 року, заявила народний депутат України свободівка Ірина Сех.

"Зараз надходить інформація, що третій батальйон територіяльної оборони, який також не має належних засобів захисту, не має достатньо бронежилетів, хочуть відправляти на Схід. У зв'язку з цим фракція ВО "Свобода" вимагає завтра першим питанням на пленарному засіданні розглянути звіт міністра оборони Михайла Коваля. Він повинен дати чіткі відповіді щодо кожної конкретної військової частини.

Де засоби для захисту наших хлопців, шоломи, бронежилети, де необхідне обладнання?! Ми кожного дня ховаємо наших хлопців. Тому звертаюся до спікера парламенту із закликом забезпечити завтра першим питанням звіт міністра оборони", – заявила свободівка Ірина Сех.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За грабіж волинянину ...
Наступна новина: На Прикарпатті пройшов ...

КОМЕНТАРІ