Львівська "Свобода" вимагає від Садового демонтувати незаконно встановлені в центрі міста літні майданчики

Львівська "Свобода" вимагає від Садового демонтувати незаконно встановлені в центрі міста літні майданчики

20.06.14 19:41 0 1170
Фракція ВО "Свобода" у Львівській міській раді вимагає від виконавчих органів влади демонтувати незаконно встановлені в центральній частині міста літні майданчики – заявив 19 червня 2014 року під час пленарного засідання міськради голова постійної депутатської комісії архітектури та містобудування Андріян Гутник.

За словами націоналіста, під час перевірки з'ясувалося, що в центральній частині Львова функціюють літні майданчики, які не мають дозвільних документів на цю діяльність, відповідно, міський бюджет недоотримує значні кошти. "Підприємці, які самовільно здійснюють незаконну господарську діяльність у центральній частині міста, грубо нехтують вимогами чинного законодавства, використовуючи комунальну землю та не сплачуючи кошти за її використання. Проте з незрозумілих причин ці дії залишаються без уваги з боку чиновників, а отже, підприємці продовжують здійснювати незаконну діяльність", – зазначив Андріян Гутник.

Депутат вимагає від міського голови Львова Андрія Садового невідкладно перевірити наявність договорів оренди конструктивних елементів благоустрою та дозволів на розміщення зазначених літніх майданчиків та демонтувати ті з них, що встановлені без відповідних дозволів.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ