У Вроцлаві львівські свободівці взяли участь у святковому марші у вишиванках

У Вроцлаві львівські свободівці взяли участь у святковому марші у вишиванках

20.06.14 19:50 0 1156
Делегація депутатів Львівської міської ради від ВО "Свобода" взяла участь у святковому марші у вишиванках у м. Вроцлав (Польща). Хід відбувся під час VII Фестивалю національних та етнічних меншин "Калейдоскоп культур". Українська діяспора продемонструвала полякам національні костюми, заспівала українських народних та сучасних пісень, а українські козаки відтворили бій на шаблях. Про це 19 червня 2014 року розповів депутат Львівської міської ради свободівець Іван Гринда.

Виступаючи на фестивалі, націоналіст зазначив: "Мені було дуже приємно приїхати на запрошення голови об'єднання українців Ігоря Саламона та української діяспори у Вроцлаві на VII Фестиваль національних та етнічних меншин "Калейдоскоп культур". Фестиваль вразив колоритом, енергетикою. Дух української культури був відчутний не лише на фестивалі, а й панував у всьому місті.

Українська діяспора – найактивніша, найчисельніша та наснажує на подальшу співпрацю. Також висловлюю щиру подяку польським побратимам та нашій громаді за підтримку під час революційних подій на Майдані".

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Ярмарок вакансій для осіб з ...

КОМЕНТАРІ