Львівські правоохоронці викрили на "гарячому" двох чоловіків, які продали підроблені бронежилети

Львівські правоохоронці викрили на "гарячому" двох чоловіків, які продали підроблені бронежилети

20.06.14 21:45 0 1156
Про це 19 червня на прес-конференції повідомив начальник Львівського міського управління внутрішніх справ полковник міліції Сергій Зюбаненко.

В одній з торгівельних мереж Львова чоловік купив бронежилет. Перевіривши його, покупець виявив, що бронежилет не відповідає даним сертифіката. Чоловік звернувся до правоохоронців.

«Ми провели оперативно-розшукові заходи і на «гарячому» викрили двох чоловіків під час продажу в одній із торгівельних мереж міста 53 предметів, схожих на бронежилети. Зловмисниками виявилися 38-річний та 31-річний мешканці Львова», – зазначив Сергій Зюбаненко.

У зловмисників вилучили підроблені бронежилети, 28 тисяч гривень та автомобіль, на якому вони їх перевозили. Крім того, номерні знаки, які були на автомобілі, були викрадені з іншого автомобіля у Львові.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років.

Працівники міліції встановили, що зловмисники вже встигли продати понад 100 таких «бронежилетів» за ціною 1600 гривень. Наразі проводиться перевірка джерел постачання підробленої продукції.

«На даний момент у торгівельних мережах Львова цих предметів немає, але ми перевіряємо джерела їх постачання. Встановлено, що дані «бронежилети» не втримають кулю калібру 5.45», – повідомив Сергій Зюбаненко.

Він додав, що 42 підроблених бронежилети закупили і відправили на схід приватні особи. 15 з них були передані до спеціалізованих підрозділів МВС, ще 15 - десантникам у зоні АТО. Ще 10 бронежилетів отримали бійці на блокпостах у Слов’янську. Усі підроблені бронежилети поки не вилучені, але правоохоронці вже проінформували бійців, які отримали неякісні товари. Виготовлялися вони під виглядом продукції від вітчизняного виробника.

ВЗГ ГУМВС України

у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Сирія зайняла місце ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ