У Львівській області правоохоронці встановили особу водія, який збив на смерть велосипедиста та втік з місця події

У Львівській області правоохоронці встановили особу водія, який збив на смерть велосипедиста та втік з місця події

20.06.14 18:39 0 1090
Про це на прес-конференції, 19 червня, повідомив перший заступник начальника ГУМВС України у Львівській області – начальник слідчого управління полковник міліції Сергій Вучкан.

На початку прес-конференції Сергій Вучкан від імені керівництва ГУМВС України у Львівській області висловив щире співчуття родичам загиблих у ДТП, які трапилися у ніч з 17 на 18 червня.

«По усіх трьох ДТП, які трапилися у ніч з 17 на 18 червня, відкриті кримінальні провадження. Стосовно ДТП у якому загинув велосипедист, ми встановили особу чоловіка, який це скоїв та проводимо розшукові заходи з метою його затримання», - зазначив Сергій Вучкан.

Зокрема, полковник міліції розповів, що у інших двох ДТП, які трапилися у ту ніч, особи водіїв встановлені, А також встановлено, що один з них вже знаходиться у лікарні під охороною працівників міліції.

«Вже доведено, що двоє водіїв перебували у стані алкогольного сп’яніння. Була підозра того, що у одному з ДТП зникли медичні аналізи особи, яка перебувала за кермом. Хочу повідомити, що аналізи ці є, і доведено, що водій перебував за кермом автомобіля у стані алкогольного сп’яніння. Наразі ми проводимо усі слідчі дії», - додав Серій Вучкан.

Крім того, заступник начальника обласного управління розповів, що працівники міліції затримали у порядку ст. 208 КПК України водія, який скоїв ДТП на автодорозі Львів - Краківець у с. Рясне-Руське.

« суд визначить водію міру запобіжного заходу. Є свідок, який свідчить як відбулася подія», - добавив Сергій Вучкан.

Наразі проводяться усі необхідні експертизи. Після закінчення слідства всі справи будуть скеровані у суд.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпатська міліція ...
Наступна новина: В Івано-Франківську ...

КОМЕНТАРІ