Львівські правоохоронці на "гарячому" викрили оцінювача нерухомості під час одержання неправомірної вигоди

Львівські правоохоронці на "гарячому" викрили оцінювача нерухомості під час одержання неправомірної вигоди

20.06.14 21:03 0 1042
Експерт вимагав та отримав неправомірну вигоду у розмірі 450 доларів США за сприяння у проведенні експертної оцінки нерухомого майна з подальшою видачею відповідного висновку.

Працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУМВС України у Львівській області спільно з прокуратурою викрили експерта оціночної діяльності Львова під час одержання ним неправомірної вигоди.

Чоловік, що здійснює професійну діяльність, пов’язану з наданням послуг експерта, вимагав 450 доларів США за сприяння у проведенні експертної оцінки нерухомого майна з подальшою видачею відповідного висновку.

Львівські правоохоронці викрили зловмисника на «гарячому» у одному з кафе міста під час одержання ним суми, яку він вимагав.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.368-4 (підкуп особи, яка надає публічні послуги) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від дванадцяти тисяч до вісімнадцяти тисяч неоподаткованих мінімумів доходів громадян з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Наразі працівники міліції встановлюють інші факти вимагання та одержання експертом неправомірних вигод за сприяння у вирішенні аналогічних питань.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами УДСБЕЗ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ