Закарпатська міліція урізноманітнює дозвілля дітей під час літніх канікул

Закарпатська міліція урізноманітнює дозвілля дітей під час літніх канікул

20.06.14 23:26 0 1251
Працівники управління кримінальної міліції у справах дітей УМВС України в Закарпатській області спільно з працівниками Ужгородського райвідділу міліції, вже вкотре в рамках спецоперації «Канікули» організували для діток екскурсію до Ужгородського кінологічного центру при УМВС України та до батальйону Національної гвардії

Учнів місцевих шкіл гостинно вітали працівники Ужгородського кінологічного центру та батальйону Національної гвардії. Учні загальноосвітніх шкіл мали змогу побачити життя правоохоронців з середини.

В Ужгородському кінологічному центрі діток зустрів начальник служби, який розповів їм про специфіку їхньої роботи, історію створення даного тренувальної бази та навів декілька прикладів роботи їхніх собак-помічників. Не менш гостинно вітали вже зацікавлених розповідями слухачів, «чотирьохлапі друзі» разом з міліціонерами-кінологами, які й продемонстрували гостям всі вміння своїх вихованців.

Проте на цьому правоохоронці екскурсія не завершилася. Наступним був батальйон Національної гвардії де на дітей очікувала справжня зброя… Заступник начальника військової частини детально ознайомив учнів з кожною одиницею зброї, боєприпасів до неї та спеціальними засобами.

Що найбільше запам’яталось діткам, так це можливість у власних руках відчути, потримати зброю, яку раніше могли бачити тільки на фото або в телевізійних сюжетах.

Завершивши зі зброєю учні відправились оглядати автомобільну техніку – найбільше їм сподобався БТР, в якому діятям надали можливість «побувати». На завершення подорожі нацгвардій ці пригостили дітей справжньою солдатською кашею.

Від проведеного дня всі залишились дуже задоволеними та вдячними правоохоронцям, які в свою чергу пообіцяли, що ця екскурсія була далеко не останньою.

Ганна ДАН,

Ужгородський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Чернігівській області ...

КОМЕНТАРІ