В Закарпатській області дільничні інспектори виявили та вилучили мак

В Закарпатській області дільничні інспектори виявили та вилучили мак

20.06.14 19:24 0 1074
Нині на Іршавщині тривають оперативно-профілактичні заходи, спрямовані на виявлення незаконних посівів маку та конопель.

Нещодавно під час відпрацювання у селі Лисичево, що на Іршавщині старший оперуповноважений відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків майор міліції Юрій Турок разом дільничними інспекторами Іршавського райвідділу виявили особливу грядку. Серед різної городини, поближче до заростей кущів, майоріли квітки снодійного маку.

Пенсіонерка зізналась, що ця особлива рослина належить їй. Усі рослини, а їх 150 рослин, правоохоронці вилучили та направили на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС.

Відомості про цей факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення передбаченого частиною 1 статті 310 Кримінального кодексу України (незаконний посів або незаконне вирощування снодійного маку чи конопель). Триває слідство, під час якого встановлять, для чого пенсіонерка вирощувала заборонені законом рослини.

Віта Горзов

Іршавський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ЗВЕРНЕННЯ ДО НАСЕЛЕННЯ ...
Наступна новина: Формують списки присяжних ...

КОМЕНТАРІ