В Закарпатській області зустріч з Головою Сторожницької сільської ради

В Закарпатській області зустріч з Головою Сторожницької сільської ради

20.06.14 17:34 0 1138
Під час зустрічі Голова сільської ради подякував керівництву райвідділу за належну організацію роботи, та особовому складу в цілому. Зі своєї сторони правоохоронці пообіцяли надалі надавати будь-яку допомогу та сприяти у вирішенні питань мешканців села.

Днями в селі Сторожниця, що на Ужгородщині, перший заступник начальника – начальник слідчого відділення Ужгородського райвідділу міліції Олександр Боднарчук, зустрівся з Головою Сторожницької сільської ради Василем Сікою, з яким вони обговорили низку важливих запитань. Зокрема Голова розповів, що проблем у селі за останні роки поменшало, хоча крадіжки з приватних будинків громадян турбують і надалі. Олександр Дмитрович запевнив, що за всіма такими фактами відкриті кримінальні провадження та проводяться досудові розслідування – в результаті вже на сьогоднішній день є певні позитивні зрушення.

Окрім цього, Сіка Василь Петрович подякував керівництву райвідділу за оперативне розкриття по гарячих слідах крадіжки, яка мала місце нещодавно (з адмінбудівлі сільської ради викрали Державний Прапор України).

Наостанок, Олександр Боднарчук звернувся до колективу сільської ради, та безпосередньо до Голови з проханням проводити роз’яснювальні бесіди з громадянами, що звертаються до сільської ради. Максимально сприяти у вирішенні їхніх питань на місцях. Зі своєї ж сторони міліціонер пообіцяв сприяти у вирішенні проблем, що носять кримінальне та адміністративне правопорушення, швидке та об’єктивне притягнення до відповідальності винних осіб.

Ганна ДАН,

Ужгородський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області 15 ...

КОМЕНТАРІ