В Закарпатській області розповіли як в Іршаві відзначали День дільничного

В Закарпатській області розповіли як в Іршаві відзначали День дільничного

20.06.14 19:46 0 1056
Своє професійне свято відзначала найчисельніша служба Іршавського районного відділу – дільничні інспектори міліції.

З нагоди відзначення 91 - річниці з дня створення служби в актовому залі Іршавського райвідділу міліції відбулись урочисті збори. На них було запрошено голову Іршавської районної ради Івана Савко, голову Іршавської районної державної адміністрації Вячеслава Свічкар та голову Іршавської міської ради Степана Бобика.

З вітальним словом до присутніх звернувся т.в.о.начальника Іршавського районного відділу міліції підполковник Мирон Черничко, який відмітив важливість служби дільничних інспекторів у боротьбі зі злочинністю.

Вітав дільничних інспекторів Вячеслав Свічкар, який наголосив, що жоден захід у районі не проходить без участі дільничних. Саме вони розкривають кожний третій злочин й опиняються першими на місці пригоди. Декілька міліціонерів, а це старші дільничні інспектори капітан міліції Василь Палюх, старший лейтенант міліції Іван Ільтьо та дільничний капітан міліції Олександр Канчій нагороджені грамотами.

Іван Савко привітав дільничних і за сумлінну працю та високий професіоналізм нагородив грамотами дільничний інспекторів лейтенанта міліції Василя Зейкан, старшого лейтенанта міліції Мар’яну Орос, лейтенанта міліції Михайла Поляк, старшину міліції Іванну Кинів.

Дільничні інспектори, які обслуговують м. Іршава, а це старший дільничний інспектор майор міліції Василь Ливдар, дільничний інспектор старший лейтенант міліції Віталій Данканич, лейтенант міліції Петро Кізляк, були відзначені міським головою Степаном Бобик.

На завершення свята т.в.о. начальника Іршавського райвідділу міліції підполковник Мирон Черничко, відзначив похвальними грамотами начальника дільничних інспекторів Іршавського райвідділу підполковника Ярослава Тодавчич та ряд інших працівників міліції, які постійно на виду, працюють з раннього ранку до пізнього вечора, практично без вихідних, щодня спілкуються з населенням, часто поєднуючи обов»язки і слідчого, і оперативника, і психолога.

Віта Горзов

Іршавський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівська ...
Наступна новина: Чернігів: Регіональний ...

КОМЕНТАРІ