В Закарпатській області дільничний - це народний міліціонер, якого люди мають знати, довіряти співпрацювати з ним

В Закарпатській області дільничний - це народний міліціонер, якого люди мають знати, довіряти співпрацювати з ним

20.06.14 21:06 0 989
18 червня служба дільничних інспекторів міліції відзначила своє професійне свято. Цей відділ є одним з найчисленніших.

Виноградівський сектор дільничних інспекторів очолює капітан міліції Руслан Лихтей. Під його керівництвом працює 33 дільничних інспектори міліції та 5 помічників. Очолюваний ним підрозділ щоденно вносить значний вклад у роботі правоохоронних органів щодо профілактики та розкриття правопорушень, адже кожний третій злочин розкривають дільничні інспектори міліції.

Протягом цього року дільничними інспекторами міліції розглянуто 1820 заяв та повідомлень громадян, до адміністративної відповідальності притягнено 596 осіб, розкрито 62 злочини.

У дільничного інспектора міліції багато обов’язків: прийом заяв від громадян, проведення відпрацювань, забезпечення охорони громадського порядку під час проведення масових заходів, відвідування раніше судимих осіб та проведення профілактичних бесід з неблагополучними сім’ями. Виконання «шерифами» своїх професійних обов’язків нерозривно пов’язане із спілкуванням з людьми, тому він повинен мати навики психолога, бути чуйним і порядним при розмові з громадянами.

— Наші дільничні інспектори спілкуються з населенням регулярно, так як розраховують на допомогу, підтримку та довіру населення, громадських помічників, активу селищних рад, педагогічних колективів шкіл, — каже начальник сектору ДІМ Виноградівського РВ УМВС Руслан Лихтей. – Де взаємна довіра, там і позитивні результати роботи. Повага та авторитет не приходять самі по собі - вони є результатом щоденної клопіткої праці.

Жодне звернення і повідомлення громадян не залишається поза увагою, а результати їх розгляду знаходять відображення у діяльності Виноградівської міліції.

Слід відмітити роботу дільничних інспекторів міліції, які працюють у сільській місцевості, адже саме до нього звертається громада населеного пункту в разі виникнення проблем правового характеру. Місцеві «шерифи» ніколи не стоять осторонь людської біди і в будь-який момент приходять на допомогу.

Найціннішим результатом оцінки роботи правоохоронця є щирі слова вдячності та довіра людей, які до нього звертаються.

За сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, самовіддану плідну працю в органах внутрішніх справ та з нагоди свята правами начальника райвідділу було заохочено окремих дільничних інспекторів міліції та нагороджено грамотами від органів місцевого самоврядування.

Із теплими і щирими словами привітання звернувся керівник райвідділу до дільничних інспекторів міліції:

- Від щирого серця вітаю всіх представників цього підрозділу з професійним святом, бажаю їм наснаги, натхнення в такій нелегкій, проте необхідній роботі, мужності та витривалості при виконанні службових обов’язків, злагоди і миру в сім’ї та постійної підтримки з боку рідних, - говорить начальник райвідділу Янош Дорчинець.

Оксана Кобзаренко

Виноградівский РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ