В Закарпатській області днями своє професійне свято відзначили Дільничні Інспектори Міліції

В Закарпатській області днями своє професійне свято відзначили Дільничні Інспектори Міліції

20.06.14 22:43 0 1176
Кажуть, що міліція починається з дільничного – і не дарма. Яскравим прикладом цього твердження слугують дільничні інспектори Ужгородського райвідділу міліції.

Саме їхня праця є однією із чи не найважливіших складових забезпечення законності та громадського порядку. Вони є тими людьми, чия плідна праця допомагає в найкоротші терміни встановити всі обставини злочинів «по гарячим слідам» та затримати злочинців.

Адже дільничний інспектор – це той працівник правоохоронних органів, якого місцеве населення бачить найчастіше, добре знає, вітається та спілкується, якого завжди мешканці впускають в свою оселю, діляться своїми проблемами, та по людськи намагаються максимально сприяти у розкритті тих чи інших правопорушень.

Від тісної співпраці з громадянами та заробленого авторитету у них, залежить чи не 60% успіху у справі. Саме такими яскравими прикладами співпраці стали такі дільничні, як Юрій Голош, Іван Качалаба, Юрій Качур, Володимир Кравчук та Юрій Семен.

«Працювати для людей – це основне гасло, яким керуються у своїй службовій діяльності наші дільничні інспектори, і я особисто» - каже начальник сектору ДІМ майор міліції Василь Вурста. Саме під його чітким керівництвом робота «шерифів» в Ужгородському районі виконується бездоганно.

Керівництво Ужгородського райвідділу щиро вдячне працівниками сектору ДІМ за пророблену роботу, та з нагоди їх професійного свята вітає підпорядкований особовий склад і бажає завжди зберігати стійкість духу, виявляти притаманну їм мужність та вміння невідкладно приймати правильні рішення. Нехай у ваших родинах завжди панують радість, достаток і злагода. Щастя Вам, добра і миру!

Ганна ДАН,

Ужгородський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Житомирські ДАІвці ...

КОМЕНТАРІ