Очільник міліції Закарпаття поспілкувався з жителями Рахівщини

Очільник міліції Закарпаття поспілкувався з жителями Рахівщини

20.06.14 21:26 0 1156
У четвер, 19 червня в.о.начальника УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Сергій Шаранич провів виїзний прийом громадян в Рахові.

На прийом до керівника міліції завітало 8 громадян. Звернувся до полковника головний спеціаліст мобілізаційного відділення Рахівського районного військового комісаріату з питанням щодо сприяння мобілізації та розшуку осіб, які ухиляються від служби. Приходили громадяни, щоб поцікавитися ходом розслідування про крадіжки їх майна.

Мешканець Рахова звернувся до Сергія Шаранича з проханням посприяти у вирішенні питання, щодо виділення спеціального місця для продажу молока та інших продуктів харчування, які селяни привозять продавати в місто, оскільки дільничні інспектори міліції забороняють здійснювати торгівлю в невстановлених місцях.

На прийом завітали місцеві мешканці, які скаржилися на неправомірні дії працівників міліції під час вирішення конфліктної ситуації, яка виникла на засіданні сесії Рахівської районної ради.

Також поспілкуватися з очільником Закарпатської міліції прийшов голова Рахівської міської ради Ярослав Думин. Він сказав, що правоохоронці тісно співпрацюють з органами самоврядування, завдяки цьому поточні проблеми завжди вчасно вирішуються спільними зусиллями.

Сергій Шаранич відвідувачів запевнив, що всі порушені звернення та питання бере на особистий контроль.

СЗГ УМВС України

в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: Євро-2014. Україна U-19 ...

КОМЕНТАРІ