Очільник Закарпатської міліції спілкувався з жителями Рахівщини

Очільник Закарпатської міліції спілкувався з жителями Рахівщини

20.06.14 20:08 0 1028
У четвер, 19 червня в.о.начальника УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Сергій Шаранич провів виїзний прийом громадян в Рахові.

На прийом до керівника міліції завітало 8 громадя. Звернувся до полковника гловний спеціаліст мобілізаційного відділення Рахівського районного військового комісаріату з питанням щодо сприяння мобілізації ра розшуку осіб, які ухиляються від служби. Приходили громадяни, щоб поцікавитися ходом розслідування про крадіжки їх майна.

Мешканець Рахова звернувся Сергія Шаранича з проханням посприяти у вирішенні питання, щодо виділення спеціального місця для продажу молока та інших продуктів харчування, які селяни привозять продавати в місто. Оскільки дільничні інспектори міліції забороняють здійснювати торгівлю в невстановлених місцях.

На прийом завітали місцеві мешканці, які скаржилися на неправомірні дії працівників міліції під час вирішення конфліктної ситуації, яка виникла на засіданні сесії Рахівської районної ради.

Також поспілкуватися з очільником Закарпатської міліції прийшов голова Рахівської міської ради Ярослав Думин. Він сказав, що правоохоронці тісно співпрацюють з органами самоврядування, завдяки цьому поточні проблеми завжди вчасно вирішуються спільними зусиллями.

Сергій Шаранич відвідувачів запевнив, що всі порушені звернення та питання бере на особистий контроль.

Інформація Рахівського РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Запорізький Металург ...
Наступна новина: У Львівській області з ...

КОМЕНТАРІ