Для запобігання корупційним проявам в органах доходів і зборів на Волині проведено 44 службових перевірок

Для запобігання корупційним проявам в органах доходів і зборів на Волині проведено 44 службових перевірок

20.06.14 21:02 0 988
Протягом січня-травня 2014 року управлінням внутрішньої безпеки ГУ Міндоходів у Волинській області проведено 44 службових перевірок. За їх результатами внесено 3 подання керівникам щодо вжиття заходів реагування за фактами виявлених порушень, до дисциплінарної відповідальності притягнуто 9 працівників.

Тим часом, до правоохоронних органів скеровано 20 матеріалів щодо порушень чинного законодавства працівниками органів Головного управління Міндоходів у Волинській області та Ягодинської митниці при виконанні службових обов’язків.

На даний час органами прокуратури здійснюється досудове слідство за двома кримінальними провадженнями, один працівник Ягодинської митниці Міндоходів притягнутий до кримінальної відповідальності.

Щоб убезпечити фахівців Міндоходів від корупційних ризиків співробітники управління внутрішньої безпеки вимоги антикорупційного законодавства фахівцям Міндоходів Волині роз’яснили під час 350 роз’яснювально-профілактичних заходів.

В усіх структурних підрозділах Головного управління Міндоходів у Волинській області проведені навчання із вивчення антикорупційного законодавства за участю співробітників управління внутрішньої безпеки.

В управлінні внутрішньої безпеки ГУ Міндоходів приділяють належну увагу якісному вивченню кандидатів на роботу в органи Міндоходів. Вже цього року управлінням вивчено та перевірено 29 кандидатів на службу в Головне управління Міндоходів у Волинській області.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Львівські правоохоронці на ...

КОМЕНТАРІ