За грабіж волинянину "світить" до шести років позбавлення волі

За грабіж волинянину "світить" до шести років позбавлення волі

20.06.14 18:07 0 1031
До чергової частини луцького районного відділу міліції надійшла заява 34-річного мешканця району про те, що невідома особа спричинила йому тілесні ушкодження та відкрито заволоділа його золотою обручкою, мобільним телефоном, тюнером супутникового зв'язку та велосипедом.

Працівники сектору дільничних інспекторів міліції встановили, що кримінальне правопорушення скоїв 24-річний житель Ківерцівського району. Варто відзначити, що чоловік у минулому вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення аналогічних злочинів.

Як з'ясувалося згодом, під час перебування у сільському магазині зловмисник помітив потерпілого, який купує продукти харчування та кладе їх разом із рештою грошей у сумку. Він дочекався, поки чоловік вийде з магазину, а відтак вдарив його кулаком в обличчя та забрав гроші і особисті речі. Згодом велосипед і мобільний телефон зловмисник повернув власнику, а золоту каблучка здав у ломбард.

Слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання стосовно підозрюваного міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Триває досудове розслідування.

Алла РЕВУНЕЦЬ,

Луцький РВ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Ірина Сех: ...

КОМЕНТАРІ