Волинська область: рятувальники провели рейд на озері Лісному та нагадали відпочиваючим основні правила поведінки на водних об’єктах (фото, відео)

Волинська область: рятувальники провели рейд на озері Лісному та нагадали відпочиваючим основні правила поведінки на водних об’єктах (фото, відео)

20.06.14 16:04 0 1076
Більшість трагічних випадків на воді трапляється через елементарне недотримання правил безпечної поведінки. З початку року на водоймах Волині загинуло 23 людини, з них одна дитина. Для недопущення загибелі людей на водних об’єктах працівники управління ДСНС України у Волинській області посилили роз’яснювальну роботу серед відпочиваючих на водоймах області.

Так, 18 червня працівники державної пожежно-рятувальної частини №7 м. Володимира-Волинського провели рейдові відпрацювання місць відпочинку поблизу річки Луга та озера Лісного. Під час профілактичної бесіди рибалкам, дітям та дорослим працівники ДСНС вручали тематичні листівки, де детально викладені та зображені не лише основні правила поведінки на воді, а й заходи з надання першої долікарської допомоги при утопленні.

Та все ж основний акцент рятувальників стосувався безпеки самих водойм – кожен громадянин країни повинен знати, що купатись дозволено лише у спеціально відведених для купання місцях, тобто там, де є рятувальні пости та визначені органами влади місця для відпочинку.

Управління ДСНС України у Волинській області звертається до громадян краю з проханням відповідально ставитися до власного життя та здоров’я!

Перед тим як вирушити на відпочинок, ознайомтеся з правилами надання першої медичної допомоги. Пам’ятайте, що вода приховує у собі небезпеку. Зробіть усе можливе для того, щоб не допустити трагедії.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ