Григорій Пустовіт ознайомився із виробничими потужностями АТ «СКФ Україна»

Григорій Пустовіт ознайомився із виробничими потужностями АТ «СКФ Україна»

20.06.14 22:01 0 1186
Голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт продовжує знайомитись із потужними промисловими підприємствами Волині. Вчора він побував у цехах АТ «СКФ Україна».

Група компаній СКФ створена 107 років тому в Швеції, а нині має заводи в 130 країнах світу. В Луцьку підприємство було збудовано у 1976 році під назвою «Луцький підшипниковий завод». У 1998 році більшу частину його акції придбала швецька компанія СКФ і вже з 2007 року уся продукція заводу маркувалась цим брендом.

Генеральний директор АТ «СКФ Україна» Володимир Цибульський розповів, що основним принципом роботи групи компаній СКФ є турбота про бізнес, працівників, довкілля та громадян.

На заводі в Луцьку нині працює 1277 робітників із середньою зарплатою понад 5 тисяч гривень. Вони щоденно виготовляють 94 види конічних роликових підшипників для автомобільних гігантів Фольксваген, КАМАЗ, МАЗ, MAN, HINO, Meritor, Даймлер, ГАЗ та ін..

У 2014 році в підприємство було інвестовано 76 млн грн. Упродовж цього періоду завод реалізував продукції на 404 млн грн та сплатив 71,3 млн грн податків.

Оглядаючи виробничі потужності заводу, Григорій Пустовіт відзначив масштабність та високий рівень професійності та відповідальності кожного працівника. Він зауважив, що підприємства такого рівня дуже знакові для Волинської області. Адже в своїй роботі використовують найсучасніші методи виробництва, турбуються про своїх робітників та постійно розвиваються.

Він побажав АТ «СКФ Україна» подальшого успішного розвитку та нарощення виробництва. «Адже чим більше ми матимемо таких підприємств, тим швидше інтегруємось у Європу», - зазначив голова облдержадміністрації.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ