Керівництво УМВС зустрілося із представниками місії Європейського Союзу

Керівництво УМВС зустрілося із представниками місії Європейського Союзу

20.06.14 18:48 0 1052
Заступник начальника УМВС України в Чернівецькій області підполковник міліції Сергій Ратушенко з місіонерами ЄС обговорив криміногенну ситуацію в області та питання реформування системи правоохоронних органів в Україні.

Лассе Крістенсен (Данія) та Іренеуш Шенко (Польща) прибули до Чернівецької області із офіційним візитом. Мета їх приїзду – сформувати загальну криміногенну картину в краї та охарактеризувати роботу буковинських правоохоронців.

Ми систематизуємо, аналізуємо та збираємо у відповідні звіти отриману інформацію, - пояснює член делегації пан Крістенсен. Наші місії працюють на всій території України. Далі ці узагальнення направляються в Брюссель. І на їх основі буде прийняте відповідне рішення щодо надання допомоги вашій державі, особливо важливо дізнатися у яких сферах ви особливо потребуєте підтримки.

Заступник начальника УМВС Сергій Ратушенко розповів, що ситуація у Чернівецькій області стабільна та контрольована. На щастя, в нас немає росту злочинності та проявів сепаратизму. А щодо реформування правоохоронної системи, то вона дійсно на часі і всі чекають її остаточне втілення в життя.

Наостанок делегати подякували за змістовну розмову і висловили сподівання на подальшу плідну співпрацю.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ