Чернівецька область: рятувальники ліквідували 3 пожежі

Чернівецька область: рятувальники ліквідували 3 пожежі

20.06.14 20:39 0 1047
19 червня на території Чернівецької області виникло 3 пожежі. Так, у селі Лукавці Вижницького району сталася пожежа в господарській будівлі. Черговий караул Державної пожежно-рятувальної частини № 4 міста Вижниця та місцева пожежна команда села Лукавці були направлені на ліквідацію пожежі. Першочерговим завданням рятувальників було недопущення подальшого розповсюдження вогню, адже поруч із місцем виникнення пожежі знаходився житловий будинок. Бійці ДСНС локалізували пожежу в тих межах, у яких застали на момент прибуття. Полум’ям знищено частково покриття господарської будівлі, пошкоджено речі домашнього вжитку та стіни споруди. Оперативні дії вогнеборців дозволили врятувати від знищення житловий будинок. Постраждалих немає.

Ще одна господарська будівля горіла у селі Остриця Герцаївського району. Загорання виникло на горищі будівлі. Дерев’яні конструкції будівлі та сіно, яке знаходилося на горищі, сприяло швидкому поширенню вогню. Відразу за місцем виклику виїхали пожежно-рятувальні підрозділи міст Чернівці та Герца, а також місцева пожежна охорона села Цурень. Внаслідок пожежі знищено частково покрівлю, пошкоджено стіни господарській будівлі. На пожежі врятовано від знищення поруч розташований житловий будинок. Загиблих та травмованих немає.

У місті Сторожинець виникла пожежа в мікроавтобусі «DFM». Загорання виникло в моторному відсіку мікроавтобуса. Вогнеборці міста Сторожинець, які прибули на місце події за лічені хвилини, ліквідували пожежу. Постраждалих немає.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Олімпійський день у ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ