На Хмельниччині рятувальники нагадали студентству правила поведінки під час літнього відпочинку

На Хмельниччині рятувальники нагадали студентству правила поведінки під час літнього відпочинку

21.06.14 13:41 0 1206
19 червня до трьох професійно-технічних училищ м. Хмельницького завітали рятувальники на профілактичні лекції щодо правил поведінки під час відпочинку біля води та надання допомоги потопаючим.

Ростислав Побережний, начальник водолазно-рятувального відділення № 1 Аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС У Хмельницькій області розповів про ситуації, небезпечні чинники, що несуть потенційну загрозу життю та здоров’ю людини і можуть трапитись із кожним, якщо нехтувати елементарними правилами безпечного відпочинку біля води та під час купання. Також нагадав правила та методи надання першої допомоги потопаючому.

Всього 235 студентів із вищого професійного училища №25, професійного ліцею електроніки та центру професійно-технічної освіти сфери послуг прийшли послухати рятувальників. Але до початку літніх канікул рятувальники мають намір провести такі лекції й у інших подібних навчальних закладах. Адже систематичне проведення профілактичних заходів підвищує громадську свідомість молоді щодо власної та колективної безпеки та допомагає краще засвоїти знання про безпечну поведінку на воді.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У ДТП травмовано четверо ...
Наступна новина: Ірина Сех: «Поширення ...

КОМЕНТАРІ