На Хмельниччині голову сільської ради притягнули до відповідальності за корупційне правопорушення

На Хмельниччині голову сільської ради притягнули до відповідальності за корупційне правопорушення

21.06.14 09:36 0 1173
На Кам’янеччині голова сільської ради не подав за місцем роботи декларацію про доходи, чим порушив вимоги Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції». Суд визнав його винним і зобов’язав сплатити штраф.

Працівники Управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України в Хмельницькій області притягнули до адміністративної відповідальності голову сільської ради одного із сіл Кам’янець-Подільського району, який порушив вимоги Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції». Будучи посадовою особою органу місцевого самоврядування, він проігнорував вимоги даного Закону та без поважних причин не подав за місцем роботи до 1 квітня декларації про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за минулий рік.

Такі дії голови сільської ради були кваліфіковані працівниками міліції як адміністративне корупційне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 172-6 «Порушення вимог фінансового контролю» Кодексу України про адміністративні правопорушення. Суд визнав правопорушника винним і зобов’язав його сплатити штраф у розмірі десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Шановні громадяни, якщо вам відомо про будь-які прояви корупції, повідомляйте про це за телефонами довіри УБОЗ УМВС України в Хмельницькій області — (0382) 69-25-54 та Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю МВС України — 097 220-31-16.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Керівник волинських ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: в ...

КОМЕНТАРІ