На Хмельниччині через службову недбалість чиновників місцевий бюджет недоотримав більше 2 мільйонів гривень

На Хмельниччині через службову недбалість чиновників місцевий бюджет недоотримав більше 2 мільйонів гривень

21.06.14 10:36 0 1202
Працівники міліції викрили злочинну схему, фігурантами якої виступають службові особи однієї із районних рад області. Через їхні протиправні дії місцевий бюджет недоотримав 2 мільйони 67 тисяч 123 гривні.

Працівники Управління державної служби по боротьбі з економічною злочинністю УМВС України в Хмельницькій області виявили та задокументували факт службової недбалості, вчинений службовими особами однієї із районних рад області. Під час укладання договору про пайову участь у розвитку інфраструктури району між районною радою та місцевим підприємством, підозрювані порушили вимоги ст. 31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та ст. 40 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», внаслідок чого місцевий бюджет недоотримав 2 мільйони 67 тисяч 123 гривень.

За фактом службової недбалості, учиненої службовими особами районної ради, прокуратурою відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 367 «Службова недбалість» Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до п'яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та зі штрафом від двохсот п'ятдесяти до семисот п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або без такого.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ми ...
Наступна новина: Львів на вихідні. Афіша

КОМЕНТАРІ