Львів на вихідні. Афіша

Львів на вихідні. Афіша

21.06.14 10:52 0 1217
Канікули і відпустки в повному розпалі. Хтось уже ніжиться на сонечку чи мандрує гірськими просторами, а хтось ще лише чекає на такий омріяний відпочинок, працюючи. Львівська мокра погода не хоче відпускати людей за межі міста, аби вони хоч трішечки відчули літо. Тож тим, хто вирішить залишитися у місті на вихідні, пропонуємо нашу афішу. СУБОТНІЙ РЕПЕРТУАР

У Львівській філармонії о 18.00 концерт «З нового світу» поєднає в собі джазові композиції й симфонічну класичну музику, побудовану довкола однієї центральної теми – музики «Нового світу», а саме США.

О 18.00 Львівська опера покаже «Дон Кіхота», а театр «Воскресіння» у цей же час і в суботу, і у неділю кличе на комедію «Він, вона, вікно, покійник».

Театр ім. М. Заньковецької у вихідні подарує «Назара Стодолю». В суботу спектакль відбудеться о 15.00, а у неділю – о 18.00.

О 19.00 ж театр Курбаса запрошує на виставу «Наркіс».

Театр «І люди, і ляльки» покаже опівдні «Одного разу в Африці» НЕДІЛЬНИЙ РЕПЕРТУАР

О 18.00 у Львівській філармонії відбудеться Ювілейний вечір заслуженої артистки України Етелли Чуприк.

Опівдні Львівська опера покаже «Чарівне кресало», а о 18.00 – оперу «Флорія Тоска».

Театр Курбаса о 19.00 планує виставу «Амнезія, або Маленькі подружні злочини».

О 13.00 у Драмтеатрі ім. Лесі Українки відбудеться вистава «Пригоди невгамовного Зайчика та Червоної Шапочки».

Перший український театр для дітей та юнацтва подарує улюблену казку тих, хто ще у душі вірить у дива – «Чарівник смарагдового міста». Початок – 15.00.

У театрі «І люди, і ляльки» відбудеться спектакль «Чарівна лампа Аладдіна» тричі: о 12.00, 14.00, 16.00. МУЛЬТИКИ

«Як приборкати дракона 2». З моменту примирення вікінгів і драконів минуло п’ять років. Поки Астрід, Сякало й інші хлопці проводять час, змагаючись один з одним у популярних на острові драконівських гонках, Іккінг і Беззубик подорожують по небу, складаючи карту невідомих місць. Коли одна з їхніх пригод приводить до відкриття таємниці крижаної печери, яка є домом для сотень раніше небачених диких драконів і таємничого драконячого вершника, двоє товаришів опиняються в центрі битви за мир.

«Цирк! цирк! цирк!». У маленьке місто, в якому живе Віктор та його пес Хрящик, приїжджає цирк. Директор цирку пропонує всім бажаючим виступити зі своєю програмою, і всі жителі міста починають готуватися. Готуються і Віктор з Хрящиком. Місцевий хуліган Фредді на прізвисько Жаба стурбований тим, що відбувається: раніше в центрі уваги міста був він і його витівки, а тепер ніхто не звертає на нього жодної уваги! Фредді вирішує викрасти Хрящика і сам виступити на арені. Віктора і його друзів, Якоба й Клер, чекають справжні пригоди!

НОВИНКИ

«Змішані» (комедія). Після невдалого побачення наосліп чоловік і жінка застрягають разом на сімейному курорті.

«Трансформери: час вимирання» (фантастика, бойовик, пригоди). Автоботи і Десептикони покинули планету, залишивши людство збирати її по шматочках. Тим часом група могутніх бізнесменів і геніальних вчених намагається засвоїти уроки з помилок минулого і поліпшити технології, щоб вийти за межі контрольованого раніше. У цей час інша група – стародавніх потужних трансформерів – бере Землю під приціл.

«Перевертень» (жахи, трилер, детектив). У поліцейській дільниці арештант починає перетворюватися на перевертня.

«Секретний експеримент» (жахи, трилер). Молода журналістка Енн розслідує зникнення свого друга, з яким разом вони вчилися в університеті. У його будинку Енн знаходить запис, який приятель зробив на камеру і в якому розповідає, що займався вивченням секретного урядового експерименту з розробки сироватки, здатної змінювати свідомість людей. Сироватка виготовлялася з мозку померлих, результати експериментів були засекречені, програму закрили. Жахлива правда полягає в тому, що зниклий журналіст під час свого розслідування отримав доступ до документів і хімічної формули сироватки і вирішив прийняти її сам, після чого зник. Енн намагається розібратися у суті урядового експерименту і знайти його учасників, щоб зрозуміти, що ж сталося з її другом. У ході її розслідування виявляється правда – настільки страшна, що краще б Енн її не знати.

ТЕ, ЩО КІНОМАНИ МАЛИ ЗМОГУ ПОБАЧИТИ

«Нав’язливі ритми» (мелодрама). Марго відмовилася від блискучої музичної кар’єри заради стосунків з Фуріо і тепер намагається зберегти те, що залишилося від їхньої колишньої любові. Одночасно з цим її коханий Фуріо намагається закінчити реставрацію старовинного палацу, але завдання виявляється нездійсненним через нескінченні перепони, що виникають на його шляху.

«Дівчина батька» (трилер). Арі Ларсен повертається після п’ятирічної відсутності з моторошними спогадами з дитинства. Викрадена в одинадцятирічному віці її рідним батьком, серійним вбивцею, професором Девідом Ларсоном, вона пройшла муки пекла і була залишена одна в пустелі. Дівчина дивом виживає, але юне створіння боїться тільки одного: її батька досі не спіймала поліція. Книга Арі, «Дівчина тата», стала бестселером у США. Тепер красива молода жінка, але все ще замучена спогадами, повертається і хоче почати нове життя. Але преса не залишає її, після сенсаційного інтерв’ю на одному центральному каналі, в місті починається серія вбивств молодих дівчат. Почерк вбивці співпадає з почерком її батька. Хто орудує в місті, психопат-наслідувач, її батько, або все це плід її запаленої свідомості?

«Босоніж містом» (драма, мелодрама, комедія). Хлопець з багатої сім’ї зустрічає молоду дівчину, яка все життя була ізольована від суспільства. Він бере наївну дівчину з собою на весілля свого брата, щоб переконати сім’ю, що його життя нарешті налагодилось.

«Сусіди» (комедія). Молоде подружжя Мак і Келлі Реднери насолоджуються життям в затишному сімейному гніздечку разом з новонародженою дочкою, доти поки в будинку по сусідству не поселяється студентське братство. Галасливі вечірки, що влаштовуються розгульними молодиками, перетворюють існування Реднерів в нескінченний кошмар. Але рано чи пізно навіть найтихіші і поступливі сусіди можуть не витримати і вийти на стежку війни.

«Чаклунка» (фентезі, бойовик, трилер, драма, мелодрама, детектив). Юна чарівниця Малефісента вела відлюдькувате життя в зачарованому лісі, оточена казковими істотами. Але одного разу все змінилося... В її світ увірвалися люди, які принесли з собою руйнування і хаос, і Малефісенті довелося стати на захист своїх підданих, закликавши на допомогу могутні темні сили. У запалі боротьби Малефісента наклала страшне закляття на новонароджену дочку короля, прекрасну Аврору. Але спостерігаючи за тим, як росте маленька принцеса, Малефісент починає сумніватися у правильності свого вчинку – адже, можливо, саме Аврора може вдихнути нове життя в чарівне лісове царство.

«На межі майбутнього» (фантастика, бойовик). Історія розгортається в недалекому майбутньому, коли схожа на рій раса інопланетян здійснює безжальний напад на Землю, стерши в пил великі міста і знищивши мільйони життів. Армії Землі об’єднають сили, щоб розпочати останній бій з військом інопланетян, знаючи, що другого шансу у них не буде. Підполковник Білл Кейдж – жодного разу не був на полі битви, поки його не кинули в епіцентр бою непідготовленого і погано спорядженого, фактично прирікаючи на смерть. Через лічені хвилини Кейджа вбивають, але він бере зі собою на той світ прибульця. І трапляється неможливе – він прокидається живим на початку того ж пекельного дня, і змушений боротися і вмирати... знову і знову. Прямий фізичний контакт з прибульцем замкнув тимчасову петлю, і тепер Кейдж знову і знову йде в той же бій. Але з кожним поверненням Кейдж стає жорстокішим і розумнішим в битві, борючись пліч-о-пліч з бійцем спецназу Ритою Вратаскі. Рита і Кейдж раз за разом дають бій прибульцям, і кожне повторення бою наближає їх до того, як убити інопланетних загарбників і врятувати планету.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині через ...
Наступна новина: Конкурс «Луцький кликун» не ...

КОМЕНТАРІ