Український виш отримав престижну європейську премію за якість освіти

Український виш отримав престижну європейську премію за якість освіти

21.06.14 08:36 0 1214
Організація European Society for Quality Research (ESQR – Європейське товариство досліджень якості) вручила премії 59 компаніям, структурам державного рівня та організаціям різних галузей з Європи, Азії, Північної та Південної Америки та Австралії. Єдиним переможцем від України цього року стала Міжрегіональна академія управління персоналом (МАУП).

Європейська організація визнала високу якість освіти в МАУП та удостоїла цей виш престижної премії European Awards for Best Practices 2014. Оцінювання проводилось європейськими експертами за різними критеріями, у тому числі звертали увагу на інновації, які застосовуються в процесі навчання, сучасні технології та культуру освітнього процесу.

«Для нас честь отримати високу оцінку від Європейського товариства дослідження якості, – підкреслив ректор МАУП Анатолій Подоляка. – Ми опинилися в одній ланці з найбільшими підприємствами, організаціями та вишами з різних країн світу. Ця премія дає нам можливість брати участь в інших міжнародних конкурсах та конвенціях ESQR, розвиватися й досягати нових висот, щоб ще раз підкреслити, що МАУП – це завжди новації, передовий досвід, кращі педагогічні кадри та, як наслідок – якісна освіта й успішне майбутнє випускників».

Фото: МАУП

Зазначимо, що Міжрегіональна академія управління персоналом успішно працює в Україні вже 25 років. МАУП є найбільшим економіко-гуманітарним вищим навчальним закладом країни, в якому навчаються студенти з 39 країн світу. Навчальний процес в Академії забезпечують понад 2300 викладачів, 70% з яких – доктори і кандидати наук.

Довідка.

European Society for Quality Research – ESQR (Європейське товариство досліджень якості) розташоване в Лозанні (Швейцарія). Сприяє поширенню культури якості, визнанню передового досвіду ведення бізнесу, технологічної інновації, а також досягнення якості в організаціях в усьому світі та рекламі стратегій успішної діяльності.

Преміями та нагородами ESQR в різні роки були відзначені такі міжнародні бренди як Philips (Голландія), Carlsberg (Данія), Unicredit (Італія), Nippon (Японія). В освітніх програмах ESQR беруть участь десятки вищих навчальних закладів по всьому світу.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Буковині жінка ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ