Зрадниками України має зайнятися Народний трибунал, – ініціатор ідеї

Зрадниками України має зайнятися Народний трибунал, – ініціатор ідеї

21.06.14 12:10 0 1216
Українські патріотичні та військові організації об’єднуються в Народний трибунал. Той, своєю чергою, дозволятиме делегувати досвідчених юристів, які здатні аргументувати і опрацьовувати необхідні матеріали та передавати їх в правоохоронні органи з метою покарання зрадників Батьківщини. Крім того, мобілізовуватимуть і журналістів, аби ті давали об’єктивну оцінку діям Народного трибуналу.

Про це повідомив автор концепції побудови збройних Сил України, полковник Віталій Лазоркін через скайп-зв'язок під час політичного ток-шоу «Прямим текстом» з Остапом Дроздовим (щочетверга о 22:00 на телеканалі ZIK).

Гість програми обурюється, що, мовляв, чомусь Україна дуже кволо обороняє свої території. І це в той час, коли Російська Федерація веде проти України підступну і жорстоку війну.

Відтак полковник, повідомляє: «З початком війни ми звернулися до в.о. президента України Турчинова та Генерального прокурора з вимогою дати принципову оцінку тим людям, які були при владі і організовували розвал Збройних Сил України та грабували економіку, залишивши країну беззахисною».

Ба більше. Віталій Лазоркін розповів, що ключовим особам країни було передано поіменний список усіх зрадників разом зі здобутими документами. Однак ті і його проігнорували.

Відтак, патріотичні, військові організації об’єднуються в Народний трибунал.

«Оскільки держава не може виявити винних у тому що сталося, то ініціативу на себе має перебрати суспільство», – резюмує ініціатор Народного трибуналу Віталій Лазоркін. На його думку, «Народний трибунал – це, фактично, продовження Майдану».

Першого під розгляд Народного трибуналу полковник пропонує тепер (тепер відстороненого від обов’язків) начальник головного оперативного управління Генштабу Олександра Шутова через нещодавню ситуацію, коли терористи знищили літак Іл-76 із 49-ма українськими бійцями.

До слова, Шутов є родичем екс-міністра оборона Павла Лебедєва.

Наостанок Віталій Лазоркін закликав відсторонити весь тисячний склад Міністерства оборони і Генерального штабу від виконання обов’язків та провести там люстрацію.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Харківчани вдячні за ...
Наступна новина: Папа римський висловився ...

КОМЕНТАРІ