На Красній площі таки запалають шини, – журналіст

На Красній площі таки запалають шини, – журналіст

21.06.14 11:21 0 1195
Україні потрібно повернути Крим, бо «заради 10 праведників вартує пошкодувати ціле місто». Проросійському населенню треба дати більше автономії, щоби воно не почувало себе зневаженим.

Таку думку висловила поет, журналіст Олена Максименко під час політичного ток-шоу «Прямим текстом» з Остапом Дроздовим (щочетверга о 22:00 на телеканалі ZIK)

Жінка розповіла, як її разом з друзями 9 березня взяли в полон у Криму. Каже, що загарбниками були бійці «Беркуту», які невдовзі отримали російське громадянство, а також так звані «казаки». На півострів Максименко їхала щоб зробити серію репортажів про життя і українських патріотів, і проросійськи налаштованого населення.

«У перший день нашого затримання на блокпосту все виглядало справді жахливо. Ми вже готувалися до смерті», – розповідає Олена Максименко.

Зараз же журналістка готується вирушити на Донбас. Мовляв, не може спокійно дивитися на те, що висвітлюється у ЗМІ, і хоче розповісти «свою правду» про те, чого ж насправді бракує людям у «гарячих точках» країни.

Учасниця програми обурюється настроями тутешнього населення, яке не чинить жодних перешкод терористам, а ті – сміливо вриваються у їхнє житло, грабують його, і виганяють звідти мешканців.

«Чому вони не відстоюють свій дім? Нехай озброюються, збираються разом з сусідами і воюють. Але не здаються», – закликає Олена Максименко.

Гостя програми не вважає Росію ворогом, але зазначає: «Я вірю, що Україна дасть поштовх адекватному прошарку, щоб той прокинувся, і тоді запалають шини на Красній площі».

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ