Керівник волинських правоохоронців зустрівся із представниками Польщі

Керівник волинських правоохоронців зустрівся із представниками Польщі

21.06.14 09:22 0 1209
В УМВС України у Волинській області відбулася зустріч із представниками польської делегації – воєводським комендантом в Лодзі інспектором Даріушем Банаховічем та референтом Йоанною Кошкою.

Закордонні гості розповіли, що прибули з візитом на Волинь у рамках реалізації договору між Волинською обласною державної адміністрацією та Лодзьким воєводством. Зокрема у селі Костюхнівка Маневицького району, де розташоване поховання польських солдатів часів Першої світової війни, представники Республіки Польща створили центр українсько-польського діалогу, а відтак проводять, зокрема, із залученням школярів профілактичну роботу серед неповнолітніх.

Начальник УМВС України у Волинській області Петро Шпига відзначив, що обласне управління міліції реалізовує спільно із колегами з Люблінського воєводства спільний проект «Разом безпечніше», тож відзначив, що волинські правоохоронці готові розвивати добросусідські сосунки щодо профілактики та боротьби зі злочинністю:

– Волинь – область прикордонна, тож чимало напрямів діяльності працівників міліції регіону, зокрема боротьба із незаконним обігом наркотиків, контрабандою та торгівлею людьми, так би мовити, пересікається із роботою польських поліцейських. А тому ми готові до діалогу та проведення спільних навчань, аби об’єднати зусилля у викритті таких правопорушень.

Насамкінець сторони домовилися про наступну зустріч, під час якої окреслять основні пріоритети спільної роботи.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Хмельниччині голову ...

КОМЕНТАРІ