В Ужгороді пройшов Олімпійський день бігу

В Ужгороді пройшов Олімпійський день бігу

21.06.14 10:04 0 1160
20 червня, в Боздошському парку, що в Ужгороді, пройшов Олімпійський день бігу. Участь у вже традиційному заході взяли й рятувальники Управління ДСНС України й Закарпатській області.

Привітати учасників свята прийшли посадовці, знані в краї спортсмени, ветерани спорту й любителі легкої атлетики та інші поважні гості. Вони побажали учасникам щасливого старту, вдалого фінішу й перемог.

Почались спортивні баталії із забігу дошкільнят. Ну, а далі на бігову доріжку виходили вихованці спортшкіл, шкіл-інтернатів, аматори та просто любителі-легкоатлети. Команда оперативно-рятувальної служби Закарпаття також взяла участь у змаганнях. Серед працівників призові місця по забігу на 1000 метрів розподілились наступним чином: перший до фінішу прийшов Владислав Гуцалюк, другий фінішував Іван Курах, а третє почесне місце зайняв Іван Дрогобецький.

«Останнім часом, спорт набуває все більшої й більшої важливості. Не дарма говорять що спорт – це здоров’я нації, її краса та сила. Отож треба пропагувати фізичну культуру в будь-яких її проявах. Сьогоднішній день Олімпійського бігу – яскравий тому прояв. Ми маємо показати нашій молоді всю важливість здорового способу життя та спортивного розвитку. Адже наша молодь – це найголовніше наше багатство – це ті, хто має вести нашу державу до нових вершин, прославляючи Закарпаття та Україну вцілому» - зауважив начальник Управління ДСНС України у Закарпатській області, заступник голови обласного відділення НОК України Мирослав Щербей.

Також, рятувальники Аварійно-рятувального загону спеіального призначення У ДСНС України у Закарпатській області пригощали всіх учасників та гостей спортивного заходу солдатською кашею .

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області у ...
Наступна новина: Повені у Болгарії: 12 людей ...

КОМЕНТАРІ