В Закарпатській області дільничні міліціонери Свалявської міліції відзначили своє професійне свято

В Закарпатській області дільничні міліціонери Свалявської міліції відзначили своє професійне свято

21.06.14 14:18 0 1206
Цими днями дільничні інспектори міліції відзначили своє професійне свято, своєрідно, провели футбольний турнір працівників служб райвідділу.

На сектор дільничних інспекторів міліції Свалявського РВ УМВС очолює досвідчений міліціонер майор міліції Сергій Корнаш, який завжди у своїй роботі, дотримується принципу, що дільничний інспектор міліції — людина, яка відповідає за підтримання правопорядку у ввірених йому районах і населених пунктах, захищає права, інтереси, життя і гідність громадян, займається профілактикою та розкриттям злочинів і правопорушень. Він повинен бути хорошим психологом, володіти такими людськими якостями, як порядність, чуйність, вміння вислухати людину, розібратися в суті проблеми і надати кваліфіковану допомогу.

У Свалявському РВ панує свого роду певна традиція, а точніше кожного року 18 червня у день заснування служби ДІМ відбувається футбольний турнір за участю працівників райвідділу. І цей рік не став винятком, у чемпіонаті взяли участь 6 команд.

У фінал вийшли 2 команди ДІМ та ДАІ. І все ж таки після запеклої гри на полі, переможців було визначено. Перше місце посіла команда ДІМ, ну і друге – ДАІ.

Також було визначено «кращого голкіпера» і ним став начальник ДАІ капітан міліції Стежковий С.С., титул «кращого гравця» здобув ст. ДІМ ст. лейтенант міліції Кепенач Е.К.

Начальник Свалявської міліції Людвіг Файт стверджує: «Сектор дільничних інспекторів міліції є однією з найважливіших служб в райвідділі, адже завдяки хорошій роботі дільничного з населенням залежить думка громадян, суспільства про роботу міліції». Дільничні інспектори з честю виконують свою роботу, про що говорять численні звернення від громадян зі словами подяки на адресу дільничних та міліції загалом.

Керівництво райвідділу нагородило переможців почесними грамотами, а дільничним з нагоди їх свята, та за перемогу у футбольному матчі, вручили кубок та оргтехніку.

Завдяки такому підходу до роботи можна з легкістю стверджувати, що дільничний інспектор міліції Свалявського РВ УМВС завжди прийде на допомогу громадянам у розв’язанні будь яких проблем, відповідатиме за порядок на території обслуговування, стоятиме на захисті прав і свобод громадян.

Вікторія Калабішка

Свалявський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ