В Івано-Франківській області у Бурштині фармацевт порушила правила обігу наркотичних та психотропних засобів

В Івано-Франківській області у Бурштині фармацевт порушила правила обігу наркотичних та психотропних засобів

21.06.14 11:04 0 1193
Фармацевт однієї з аптек Бурштина здійснила відпуск трьох упаковок медичного препарату «Солпадеїн», хоча покупець не надав відповідного рецепту. Це вважається порушенням, адже до складу даного препарату входить комбінований медичний засіб "кодеїн", обіг якого в Україні обмежений.

Медичні препарати правоохоронці вилучили та направили на проведення хімічної експертизи до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС.

На власника та фармацевта аптеки очікує передбачена законом відповідальність за порушення встановлених правил обігу наркотичних засобів і психотропних речовин.

По даному факту порушено кримінальне провадження за ч.1 ст.320 КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до сімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до чотирьох років, або позбавленням волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Цьогорічні випускники ...

КОМЕНТАРІ