На Львівщині представили нового керівника обласного управління внутрішньої безпеки

На Львівщині представили нового керівника обласного управління внутрішньої безпеки

21.06.14 15:36 0 1282
20 червня, у приміщенні Головного управління МВС України у Львівській області відбулося представлення начальника управління внутрішньої безпеки у Львівській області Департаменту внутрішньої безпеки МВС України полковника міліції Любомира Володимировича Родинюка.

Представив нового начальника УВБ Львівщини перший заступник начальника Департаменту внутрішньої безпеки МВС України полковник міліції Юрій Володимирович Мартиненко. Він зачитав усім присутнім наказ Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова про призначення Любомира Родинюка на посаду.

«Я вітаю Любомира Володомировича з призначенням на цю посаду і бажаю йому виправдати довіру Міністра внутрішніх справ України, який поклав особисто на нього ці обов’язки», ­– привітав Юрій Мартиненко.

Окрім того, заступник начальника департаменту внутрішньої безпеки МВС України зазначив, що підстав боятися управління внутрішньої безпеки чесному працівнику міліції не має, адже перша і основна функція УВБ – це захищати працівників міліції від злочинних посягань.

«Не поважати чи боятися внутрішню безпеку у чесного працівника міліції, я вважаю, що підстав не має. Перша і основна функція УВБ – це захищати працівників міліції від злочинних посягань і вже наступний обов’язок внутрішньої безпеки – це викривати тих корупціонерів, які прийшли у органи внутрішніх справ скоювати протиправні діяння та збагачуватися в цей час, коли наші побратими-міліціонери на Сході України проявляють героїзм, ризикують своїм життям і віддають своє життя за територіальну цілісність нашої Держави, а в той час деякі працівники міліції скоюють кримінальні злочини – це просто неприпустимо з моральної точки зору», ­– зазначив Юрій Мартиненко.

Новопризначений керівник УВБ у Львівській області подякував керівництву Департаменту внутрішньої безпеки МВС та керівництву МВС України за довіру і повідомив, що він зробить все можливе для того, щоб повернути довіру громадян до правоохоронних органів Львівщини.

«Я зроблю все можливе для того, щоб повернути довіру громадян до працівників міліції Львівщини», - зазначив Любомир Родинюк.

Начальник ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Дмитро Загарія також привітав Любомира Родинюка і звернувся до керівників апаратів, які були присутні на представленні, щоб вони контролювали особовий склад та ставили своїм працівникам конкретні і реальні завдання.

«Я прошу усіх керівників не за статистикою ганятися, а за реальними показниками в роботі», – підкреслив Дмитро Загарія.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У ДТП травмовано четверо ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: ні ...

КОМЕНТАРІ