28-30 червня 2014 року у м. Львові відбудеться гастрономічний фестиваль «Львів на тарілці»

28-30 червня 2014 року у м. Львові відбудеться гастрономічний фестиваль «Львів на тарілці»

21.06.14 12:29 0 1268
Повідомляємо, що 28-30 червня 2014 року в Музеї народної архітектури та побуту у м. Львові (Шевченківський гай) відбудеться гастрономічний фестиваль «Львів на тарілці». Захід презентує особливий смак страв львівської кухні та запрошує долучитися до відродження кулінарних традицій міста Лева

Традиційно під час Фестивалю на ярмарку-презентації львів’яни та гості міста, гурмани, експерти, представники сфери HORECA дегустують страви львівської кухні, традиційні напої та регіональні сезонні продукти, діляться родинними рецептами, дискутують над сучасною місцевою кухнею, і все це під традиційний Львову музичний супровід, який створює особливу львівську атмосферу.

Гастрономічна мапа Фестивалю об’єднує ресторації Львова, які пропонують традиційні місцеві страви за особливими рецептами, таким чином Фестиваль охоплює увесь Львів.

Унікальність Фестивалю в тому, що задля його проведення об’єднуються ресторатори, місцеві виробники продуктів, експерти та професіонали гастрономії, гурмани, які спрямовують свої зусилля для відродження місцевої кухні, пошуку нової рецептури, популяризації споживання якісної місцевої продукції та вдосконалення сервісу.

Детально про подію: www.lvivontheplate.com.ua.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківську ...

КОМЕНТАРІ