У Рівненській області рятувальники тренувалися гасити пожежу на зерносховищі

У Рівненській області рятувальники тренувалися гасити пожежу на зерносховищі

21.06.14 11:53 0 1204
Для аграріїв Рівненщини незабаром розпочнеться найвідповідальніша пора – жнива. А тому саме зараз особливої актуальності набувають питання збереження вирощеного врожаю, майна й технологічного устаткування переробних підприємств та зерноскладів від пожеж. Це і стало основною метою проведення тактико-спеціального навчання рятувальників 8-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Сарни.

Згідно задуму навчань, умовна пожежа сталася в зерносховищі, яке розташоване на території державного професійно-технічного навчального закладу Сарненського професійного аграрного ліцею. Виникла загроза поширення вогню по вентиляційним шахтам та шнекам у складські приміщення.

Негайно до місця виклику прибуло чергове відділення рятувальників Державної служби з надзвичайних ситуацій міста Сарни.

Завдяки злагодженим та оперативним діям бійців Держслужби та обслуговуючого персоналу, умовну пожежу вдалося швидко ліквідувати та не допустили поширення вогню по усій площі зерносховища.

Подібні навчання зміцнюють знання, навички та взаємодію рятувальників і персоналу об’єктів щодо дій у разі реальної загрози виникнення подібних ситуацій. Адже від цього залежатиме збереження зернових 2014 року.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: НАДХОДЯТЬ КОШТИ НА ...

КОМЕНТАРІ