У Рівненській області 100-літній ювілей ветеран органів внутрішніх справ святкував у колі родини та правоохоронців

У Рівненській області 100-літній ювілей ветеран органів внутрішніх справ святкував у колі родини та правоохоронців

21.06.14 13:47 0 1287
Михайло Мефодійович, не дивлячись на складнощі зі здоров’ям залишається добрим, життєрадісним та постійно жартує. Столітній ювілей ветеран святкував у великому дружньому колі своєї рідні та міліціонерів обласного управління міліції. шнє свято імениннику організували правоохоронці за ініціативи начальника УМВС України в Рівненській області Миколи Щирука.

Ветеран, полковник міліції у відставці Михайло Мефодійович Федоров, свої найкращі молоді роки присвятив боротьбі зі злочинністю. Повернувшись з Великої Вітчизняної війни, він змінив солдатську шинель на форму міліціонера, яку з честю проніс до кінця служби. Ветеран відзначений 15 медалями за бойові заслуги та орденами Великої Вітчизняної війни: Червоної зірки та Богдана Хмельницького.

З найтеплішими побажаннями та подарунком звернувся до Мефодія Михайловича та його рідних начальник УМВС Микола Щирук.

— Ви пройшли як мінімум три нелегкі покоління, за що Вам низький уклін, — зазначив полковник міліції. — Ви для нас є прикладом того як потрібно служити людям. Дай Бог Вам здоров’я, удачі, спокою та родинного тепла.

— Сучасному поколінню я би хотів побажати щоб не було крові, щоб Україна була мирною, такою як вона стала після вигнання німців, — звернувся до присутніх Мефодій Михайлович. — Це не хороша війна і невже так можна вбивати своїх людей. Миру і все! І я надіюсь, що новий президент цю справу почне і закінчить мирно. І дружби зі слов’янськими народами, от я росіянин, а живу в Україні вже 70 років.

Відомчий міліцейський ансамбль «Вартові» співав імениннику святкових та боєвих пісень. А щоб Мефодій Михайлович міг комфортно зі своєї кімнати слідкувати за подіями у світі – Микола Щирук від імені правоохоронців Рівненщини подарував імениннику плазмовий телевізор.

Cтаніслав ПРИМАК,

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 2)
Попередня новина: Ірина Сех: «Поширення ...
Наступна новина: Про силу єдності ...

КОМЕНТАРІ