Працівники ДАІ затримали на Рівненщині п'яного водія, який перевозив 16 дітей

Працівники ДАІ затримали на Рівненщині п'яного водія, який перевозив 16 дітей

21.06.14 12:46 0 1196
Близько сьомої години ранку на автодорозі Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече в селі Ужинець в ході проведення профілактичних заходів на пасажирському транспорті «Автобус – 2014» працівники ДАІ з обслуговування Млинівського району зупинили автобус «Мерседес Спрінтер». За кермом автомобіля перебував 51-річний житель Волинської області, а в салоні 16 дітей, які їхали з міста Ківерці до Львова на екскурсію.

Під час перевірки документів на право керування транспортним засобом та спілкування з водієм правоохоронці запідозрили, що у водія присутні ознаки алкогольного сп’яніння. Працівники ДАІ в присутності двох свідків запропонували водію пройти тест на визначення стану сп’яніння, на що водій погодився. Прилад «Драгер» зафіксував, що рівень алкоголю в організмі водія більш ніж вдвічі перевищує допустиму норму. Як пояснив сам водій, він учора, близько 22-ї години, випив 150 грамів горілки та пляшку пива, а вже йому о 6-й годині ранку довелося сідати за кермо.

На водія інспектори ДАІ склали адміністративний протокол за статтею 130 КУпАП, а автобус тимчасово доставили в Млинівський районний відділ міліції. Згодом діти відправилися на «безпечну екскурсію» з іншим водієм.

Завдяки професійним діям працівників ДАІ Рівненщини вдалося запобігти ймовірній біді, яку міг створити п’яний водій на дорозі.

Прес-служба

ВДАІ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ