Працівники ДАІ Рівненщини нагадали дітлахам правила безпечної поведінки на дорозі під час літніх канікул

Працівники ДАІ Рівненщини нагадали дітлахам правила безпечної поведінки на дорозі під час літніх канікул

21.06.14 16:56 0 1244
Літній період, коли багато дітей перебувають на відпочинку в шкільних таборах, сприятливий для змістовної профілактичної роботи з юними учасниками дорожнього руху. Таку нагоду активно використовують працівники ВДАІ Рівненщини.

Отож, днями правоохоронці спільно з представниками Координаційної ради молодих юристів та громадською ініціативою «Рівне велосипедне» завітали до Рівненської гуманітарної гімназії №7, аби нагадати дітлахам загальні правила поведінки на дорозі під час літнього відпочинку.

Бесіда з дітлахами вийшла дуже жвавою, учні охоче спілкувалися з гостями, згадували Правила дорожнього руху та відповідали на поставлені питання. Особливу увагу дітей інспектори ДАІ звернули на дотримання правил безпечної поведінки на дорозі, керуючи двоколісними транспортними засобами. Захід, який провели інспектори ДАІ був побудований в ігровій формі та залишив у дітей приємні враження.

- Такі профілактичні заходи вкрай важливі й потрібні. Це ще одна сходинка до підвищення знань з ПДР, що сприятиме зниженню рівня дитячого дорожнього травматизму, - наголошує начальник відділу Державтоінспекції Рівненщини Олександр Семенюк.

Державтоінспекція Рівненщини нагадує, для того щоб літній відпочинок пройшов безпечно, гарно та цікаво, всім без виключення категоріям учасників дорожнього руху потрібно неухильно дотримуватися Правил поведінки на дорозі.

Прес-служба ВДАІ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирська область: ...
Наступна новина: Тернопільщина прийматиме ...

КОМЕНТАРІ